Oryantasyon

Haber Tarihi :   29.09.2022

Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı ve Meslek Yüksekokulumuz işbirliği ile Öğrenci Oryantasyon Programı düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz Amfi salonunda gerçekleştirilen programda 2022 - 2023 eğitim-öğretim yılında aramıza yeni katılan öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duyacağı konular hakkında bilgiler verildi.

Programa; Meslek Yüksekokulumuz idari ve akademik personelleri ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz katıldı. Program sunumunu gerçekleştiren Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız ve Ormancılık Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Sayın Ahu KUTLAY ÖZAKTÜRK tarafından öğrencilerimize; sınav yönetmeliği, ders kayıt, web sayfası tanıtımı, kariyer planlama, CÜ Mobil, Erasmus, sağlık, kültür, spor alanlarında ve Meslek Yüksekokulumuz kampüsü ve idari ve akademik personelimiz hakkında bilgiler verildi.

Sayın ÖZAKTÜRK, 2022-2023 eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olması temennilerini ileterek programı sonlandırdı.