2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon

Haber Tarihi :   10.10.2023

Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı ve Meslek Yüksekokulumuz işbirliği ile Öğrenci Oryantasyon Programı düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz Amfi salonunda gerçekleştirilen programda 2023 - 2024 eğitim-öğretim yılında aramıza yeni katılan öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duyacağı konular hakkında bilgiler verildi.

Programa; Meslek Yüksekokulumuz yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz katıldı. Programda sunumunu gerçekleştiren Meslek Yüksekokulumuz; Ormancılık Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Selda GEDİK SARI, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Eray BAYSA ve Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Fatih YANMAZ tarafından öğrencilerimize; sınav yönetmeliği, ders kayıt, web sayfası tanıtımı, kariyer planlama, CÜ Mobil, Erasmus, sağlık, kültür, spor alanlarında ve Meslek Yüksekokulumuz kampüsü ve idari ve akademik personelimiz hakkında bilgiler verildi.

Sayın öğretim görevlilerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olması temennilerini ileterek programı sonlandırdı.

Yukarı