Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Mezunları İle Söyleşi

Haber Tarihi :   18.01.2024

Meslek Yüksekokulumuzda 18.01.2024 tarihinde, Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı mezunları tarafından öğrencilerimize kariyer planlaması kapsamında mezun söyleşileri gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi kapsamında Meslek Yüksekokulumuz 2020 yılı Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı mezunlarından Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü- Ağaçlandırma Toprak Muhafaza Şefliğinde orman muhafaza memuru olarak görev yapmakta olan Mustafa SATILMIŞ ile Koyulhisar Orman İşletme Müdürlüğü Kösedağ Şefliğinde orman muhafaza memuru olarak görev yapmakta olan Yunus Emre DEMİRCAN konuşmacı olarak katılım sağlamışlardır. Söyleşiye katılan mezunlarımız, kendilerine yöneltilen soruları cevaplamış ve öğrencilerimize kariyer planlamalarına yönelik tavsiyelerde bulunmuşlardır.