Sevgili Öğrencilerimiz!!

Başlama Tarihi :   02.04.2020 Bitiş Tarihi :   31.05.2020

                Sevgili Öğrencilerimiz!

                Dünyamızın geçirmekte olduğu bu hassas süreçten hiç kuşkusuz Ülkemiz de etkilenmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde tüm yetkili merciler bu süreci en az hasarla atlatabilmek için gerekli bütün tedbirleri almış ve almaya da devam etmektedirler. Alınan tedbirlerden biri de Eğitim-öğretim faaliyetlerine ara vermeden, bunun Uzaktan Öğretim şeklinde devam ettirilmesidir. Her alanda olduğu gibi bu alanda da hepimize düşen bir takım sorumluluklarımız bulunmaktadır. Kısa bir süreliğine Okulunuzdan ayrı kalmanızın hem bizleri hem de sizleri üzdüğünü; okulunuz, arkadaşlarınız, hocalarınız ve dostlarınızı çok özlediğinizi biliyoruz. Böyle olsa da eğitim faaliyetlerimiz sanal ortamda devam etmektedir. Bu süreçte hiç bir rehavete kapılmayıp, tatil moduna girmeden, bilinçli bir şekilde derslerinizi takip edeceğinize inancımız tamdır.

               Gençler! Fiziksel olarak belki ayrı yerlerde olsak da ruhumuz her zaman sizlerle birliktedir. Gönül kapımızın her zaman açık olduğunu ve tüm iletişim kanallarıyla bizlerle rahat bir şekilde irtibat kurabileceğinizi ifade etmek isteriz. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğümüz ve Koyulhisar MYO’muzun akademik ve idari tüm personeli her zaman yanınızdadır.

              Arkadaşlar! Unutmamak gerekir ki, güzel ve mutlu günlere ulaşmak bizlerin elindedir. Bu sıkıntılı günlerin bir an önce geçip o özlediğimiz günlerin gelmesi, bizlerin gayret ve tedbirleriyle mümkün olacaktır. Bunun için, yetkili mercilerin uyarılarına harfiyen uymanın bir insanlık borcu olduğunu unutmamamız gerekmektedir. Gerekli tedbirleri alarak hem kendimize, hem sevdiklerimize hem de tüm dünyaya nefes alma hakkı tanıyalım. Tedbir bizlerden, takdir ise Yüce Allah’tandır. En kısa zamanda Okulumuzda yeniden buluşmak ümidiyle…

#evdekal.kitabadal

                                                                                                                                                                                             Prof. Dr. Ömer ASLAN

                                                                                                                                                                                         SCÜ Koyulhisar MYO Müdürü

Yukarı