POLİSTEN ÖĞRENCİLERİMİZE “EL ELE GÜVENLİ GELECEĞE” BİLGİLENDİRMESİ

Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde; Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği Terörle Mücadele Büro Amirliği (TEM) Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosunca, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve aileleri  “El Ele Güvenli Geleceğe” isimli projesi kapsamında bilgilendirildi.

Meslek Yüksekokulumuz  yönetiminin açtığı Dostluk Stantlarında bilgi veren Emniyet yetkililerince,  terör örgütlerinin eleman kazanma faaliyetleri ve propaganda yöntemleri ile uyuşturucu madde bağımlılığının engellenmesine yönelik bilgiler aktarıldı.

Proje kapsamında, dostluk ve kardeşlik duygusunun pekiştirilmesi için öğrencilerimize İlçe Emniyet Amirliğince ikramlar sunuldu ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Destek ve katkıları için, Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği Terörle Mücadele Büro Amirliği (TEM)  Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosunun değerli tüm personeline sonsuz teşekkürler.