İFTAR PROGRAMI

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof. Dr. Ömer ASLAN ve değerli ailesi, tüm akademik, idari, şirket ve güvenlik birimi personelimiz ve ailelerinin katıldığı İftar programıyla birlikte keyifli bir ortamda kaynaşma sağlandı. İftar yemeğinin sonunda okunan duaların ardından konuşma yapan Sayın ASLAN "Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu iftar programına, katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. On bir ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayı münasebetiyle; sizlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Hepinizle bir arada olmaktan mutluluk duydum. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince, Meslek Yüksekokulumuzda güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. Şimdiden herkesin Kadir gecesini kutluyor tüm dualarının kabul olmasını diliyorum. " dedi.