KONFERANS "Lojistik ve Lojistik Faaliyetler"

Haber Tarihi :   14.03.2019

14.03.2019 Perşembe günü Koyulhisar MYO tarafından okulumuz amfi salonunda düzenlenen “LOJİSTİK VE LOJİSTİK FAALİYETLER” konulu konferansa tüm öğretim elemanlarımız ve öğrenciler katıldı. Konferansa konuşmacı olarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim üyelerinden Doç. Dr. KIVANÇ HALİL ARIÇ ve Dr. Öğr.  Üyesi ÇAĞATAY KARAKÖY katıldılar. Meslek yüksekokulu müdürümüz Prof. Dr. Ömer ASLAN ‘ın açış konuşmasının ardından söz hakkı alan KARAKÖY, “Lojistik nedir? Lojistik alanında ülkemizde ve diğer ülkelerde yapılan ya da yapılabilecek faaliyetler nelerdir? Lojistik alanında dünya sıralamamız gibi konularda genel bilgiler sundu. Öğrencilerin merak ettiği konularda soruları da sık sık cevaplandıran KARAKÖY, lojistik sektörünün gelişen dünyada ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunacağını bu sebeple bizler tarafından gereken önemin verilmesi ve bizlere düşen görevlerin hassasiyetle yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayarak sözlerini bitirdi. Ardından söz hakkı alan Doç. Dr. KIVANÇ HALİL ARIÇ lojistiğin önemini ve bizlere düşen görevleri belirtti. Program Meslek yüksekokulu müdürümüz Prof. Dr. Ömer ASLAN ın kapanış konuşması ve konuşmacılara teşekkür belgesi vermesinin ardından sona erdi.