EL ELE GÜVENLİ GELECEĞE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı kayıt ve yerleştirme döneminde, Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimiz, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ve Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince terör örgütlerinin öğrenciler üzerinde etkilerinin kırılması ve propaganda yaparak eleman kazanmasının engellenmesi amacıyla Sivas Valiliği koordinesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘El Ele Güvenli Geleceğe´ proje kapsamında bilgilendirildi.

Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde kurulan stantta yapılan etkinlikte projeye dahil olan birimler tarafından öğrencilere terör örgütlerinin eleman temin etme yöntem ve süreçleri ve toplum destekli polislik hizmetleri hakkında yüz yüze görüşmeler ile broşür dağıtım ve afişler kullanılmak suretiyle bilgilendirmeler yapıldı. Emniyet ekiplerince stant içerisinde ve çevresinde ki misafirlere ayrıca kek ve meyve suyu ikram edildi ve öğrencilerimizin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.