AÇILIŞ PROGRAMI

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının açılış dersimiz Koyulhisar Kaymakamı Çağlar PARTAL tarafından gerçekleştirildi. Programda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ömer ASLAN’ a;  İlçe Kaymakamı Çağlar PARTAL, İlçe Belediye Başkanı Osman EPSİLELİ, İlçe Jandarma Komutanı Mücahit YILMAZ, İlçe Emniyet Amiri Cevdet HIRAMAN ve diğer kurum amirleri, Öğretim elemanları ve öğrenciler eşlik ettiler.

Açılış Programında açış konuşmasını yapan ASLAN, öğrencilere okul hakkında kısa bilgiler vererek her türlü zorluk ve başarıda hep yanında olacaklarını ifade ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  Daha sonra söz alan ilçe belediye başkanı Osman EPSİLELİ, ilçe tanıtımı ve Üniversite - Belediye işbirliği ile yapılabilecekler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. İlçenin kalkınmasında gençlerin büyük önem teşkil ettiğini bu sebeple ilçenin gelişmesi büyümesi için birlikte projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

2019-2020 akademik yılı açılış dersini sunmak için kürsüye gelen İlçe Kaymakamı Çağlar PARTAL konuşmasında,  “Yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni dönemde siz öğrencilerimiz ile daha aktif bir şekilde etkinliklerimiz devam edecektir. Gerek sosyal anlamda gerek ilçemizin canlılığı artırmak amacıyla sizlerin fikirleri ile güzel işler ortaya çıkacağına inanmaktayım. Bu anlamda siz değerli öğrencilerimiz fikirlerinizi bizlere rahatlıkla iletmekten çekinmeyiniz.” diyerek sözlerini tamamladı. Üniversitemiz ve Sivas tanıtım filmlerinin gösteriminin ardından Koyulhisar yöresel ses sanatçısı Durmuş FIRAT davetlilere müzik dinletisinde bulundu. Program sonunda katılımcılara, Koyulhisar Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ömer ASLAN tarafından teşekkür belgesi verildi. Törenin ardından tüm davetlilerle birlikte öğle yemeği yenildi.