İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi tarafından “Akılcı İlaç Kullanımı” Konusunda Eğitim

Haber Tarihi :   16.11.2023

Dünya Sağlık Örgütünün önerileri doğrultusunda gereksiz ve uygun olmayan ilaç kullanımı sorununun önüne geçilmesi, öğrencilerimizde akılcı ilaç kullanımı ile ilgili farkındalık, bilgi ve bilinç düzeyini arttırarak bu yönde davranış değişikliğinin oluşmasının sağlanması amacıyla Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine, ilçemizin Toplum Sağlığı Merkezi tarafından “Akılcı İlaç Kullanımı” konusunda eğitim gerçekleştirildi.

İlçemiz hastanesinden Başhekim Dr. Bekir Hamid İNCEOĞLU’ nun katılımı ve Dr. Erdenay TURAN’ ın sunumuyla gerçekleştiren eğitimde, konuyla ilgili hedeflerinin farkındalık yaratmak ve bunun dalgalar halinde yayılmasını sağlamak olduğu belirtildi.